Statistik

Spillere: 17

Heste: 46

Online: 0

Betingelser

 • §1 Opførsel 
  Spillerne må ikke mobbe hinanden, skrive grimme ting eller behandle de andre spillere dårligt. Hvis dette ikke overholdes, medfører det bortvisning fra NetEquus. 
 •  
 • §2 Brugerindhold
  NetEquus er ikke ansvarlig for spillerens handlinger, herunder hvad der bliver skrevet i forummet, i private beskeder eller i chatten, men NetEquus vil hjælpe og gribe ind over for spillere, hvis ulovlige aktiviteter udføres på siden.
  NetEquus er ikke ansvarlig for eksterne links eller billeder indsendt af brugere, der bryder ophavsretsloven. En spiller er ansvarlig og påtager sig fuldstændig ansvar for materiale, han eller hun uploader på siden og er enig i, at NetEquus ikke er ansvarlig for det. Dette inkluderer, billeder der er indsendt eller linket til uden tilladelse fra indehaveren af ophavsretten. 
 •  
 • §3 Sletning eller bortvisning 
  NetEquus kan til enhver tid slette indhold på siden, samt bortvise, sætte i karantæne eller slette en spiller uden varsel. 
  NetEquus er ikke forpligtet til at oplyse grund ved udførsel af ovenstående.
   
 • §4 Ansvar
  Ejeren af NetEquus er ikke ansvarlig for, hvad spillerne skriver på siden. Det er helt brugerens eget ansvar, hvis der skrives ting, som kan retsforfølges. 
  NetEquus forbeholder sig ret til at ændre disse regler til hver en tid og med øjeblikkelig virkning. 

 


Betingelser for køb på NetEquus 


 

 1. Fortrydelsesret
  Du har ret til at tilbagekalde en aftale, hvis du bor i den Europæriske Union, inden for fjorten kalenderdage uden at afgive en begrundelse. Denne periode løber fra dagen efter den dato hvor den pågældende aftale er indgået. Du forstår at du mister denne fortrydelsesret hvis udførsel af tjenesten er startet før fortrydelsesperioden. Ligeledes hvis du har købt dine ædelstene, men har brugt dem frafalder din fortrydelsesret. 

 2. Annullering og Suspendering
  NetEquus kan, efter eget skøn og uden forudgående varsel, annullere eller suspendere din adgang / dine ædelstene og/eller ekstra indhold i tilfælde af at du ikke overholde nærvende købsbetingelser eller regler af brug af siden eller af en hvilken som helst anden grund med eller uden årsag. 

 3. Ændringer i betingelser
  NetEquus forbeholder sig retten til at ændre disse betingelser til enhver tid, med øjeblikkelig virkning.